Hos Adam i Århus






I onsdags morse flög vi från Bromma till Århus i ett flygplan som var så skräckinjagande litet att Anne nästan behövde Stesolid för att gå ombord. Men resan gick bra, fast Danmark  visade upp sin kalla och regninga sida när vi kom fram. Men efter incheckning på lyxhotellet Cab-Inn promenerade vi upp till Sølystgade och där fick vi äntligen träffa Adam och hans stolta föräldrar. Vilken otroligt charmig och gosig liten man! Vi umgicks till ganska sent på kvällen och bar på pojken tills armarna värkte. På torsdag var vädret bättre och vi tog en långpromenad till Risskov där vi satt i lä, åt picknick och njöt av solen. På kvällen var Adam lite missnöjd men lät sig tröstas. På fredag bröt våren ut på riktigt och vi satt ute i Bruno och Monicas trädgård, spelade spel och åt en god lunch som avslutades med årets första jorgubbar. Det kändes lite snopet att behöva åka därifrån på eftermiddagen men det sägs att Adam kommer till Sverige i början av juni – i sällskap med sina föräldrar – och det ser vi fram emot!


Maj 80 år!






Den 14 april fyller Maj 80 år och detta firar hon genom att bjuda hem släkt och vänner i olika omgångar. Vi var där och uppvaktade henne på påskdagen. Det var riktigt roligt att träffa så många trevliga människor som vi träffar så sällan. Och inte minst var det väldigt kul att bli lite bekant med Moa, Alva och Edvin, som vi inte har haft förmånen att träffa tidigare.


Tre goda ting!!!

Den sjätte april 2009 hände tre bra saker. Rättegången för misshandel av mig, Anne dec 2007 är klar och det känns bra eftersom tjejen erkände allt och hon dessutom verkade må ganska bra efter vistelse på behandlingshem.

Micke klarade uppkörning och nu har han fått lappen!!! Stort grattis.-)

Mickes kompis Alexander kom vidare i IDOL-grattis!


RSS 2.0