Burns night





Och så var det dags att fira den skotska nationalskaldens 250 års jubileum på Alderholmen. Det blev Burns Night Supper med många traditionella ingredienser och inslag. Till förrätt haggis och Orkney Clapshot, sedan var det laxgryta och till dessert blev det Typsy Laird. Och naturligtvis whiskey, tal och säckpipemusik. Stämningen var hög från början men blev högre ju längre kvällen led – kan det ha haft med alkoholkonsumtionen att göra? Kvällen blev helt enkelt fantastiskt lyckad och det vill vi tacka våra underbara gäster för! Men vi saknade flickorna från Stockholm – krya på dig Biggan!



Loppislördag





Vädret var otroligt vackert så vi gjorde en liten loppisrunda på Brynäs. Anne fick tag på en efterlängtad kruskavel och en liten ljuslykta till mycket överkomliga priser. Men tyvärr fick vi inte tag på de färska musslorna som vi hade tänkt oss, så idag blev det gratinerad löksoppa istället.



Middag

Jag = Anne bantar...varför??? prinskorven runt midjan har blivit en parisare - svar nog??? Att banta är inte roligt. Det innebär ständig hunger och otrolig effektivitet. Jag har fått undan saker som legat sen oktober på jobbet och känner mig jättenöjd.
Hur som helst så tycker  Richard att bantning inte riktigt passar mej utan att jag tenderar att bli lite tvär??? Typ vaddå liksom???
Jo jag vet, det är fettbristen som gör det.
Ikväll har vi varit på Bistro Nord och ätit middag som var fantastiskt god -  nästan som i Languedoc:-) Vi hann inte mer än hem så ringer telefonen och vår kära vän Susanne undrar om vi kan tänka oss att gå ut och äta med henne i morgon kväll? Självklart ställer vi upp, vi som inte lagat mat en enda kväll vecka 3.


RSS 2.0