Adam och Bruno



Förra veckan fick vi besök av Adam och Bruno. Det var jättekul att träffa dem! Han växer fort, den där Adam. Springer omkring på egna ben, klättrar och pratar. Hos oss fick han se en massa båtar som körde på ån och då lärde han sig att säga båott på klingande Geordie. Hur det nu kunde komma sig? Vi ser fram emot att få umgås med honom intensivt nästa vecka.......


Wochenend und Sonnenschein





Äntligen en helg då båda är lediga och hemma! Och detta har sammanfallit med ett underbart sommarväder. Ofattbart!

Vi började med afterwork på altanen i fredags. Vi satt och drack Rotari Rosé på altanen när vår granne Bettan kom cyklande och hon slog sig ner och tog ett glas med oss. Sen kom vår trevliga arbetskamrat Simon och honom bjöd vi på både Mojito och Caiprinha. Micke dök upp en stund senare och även han tog en Caiprinha. Och slutligen kom Susanne, som fick mat och vin. Det blev en oerhört trevlig och social kväll.

Igår lördag var det trettio grader varmt och vi satte oss i Mazdan och åkte nercabbat till Rullsand. Halva Gästriklands och Nordupplands befolkning hade tydligen kommit på samma idé. Vi lade oss en bra bit ut på udden och där var det nästan bara (haha!) nakenbadare, till vilka vi naturligtvis sällade oss. Solen tog hårt men vi var försiktiga och åkte därifrån efter ungefär tre timmar. Sedan svettades vi hemma och drack många liter isvatten.

Idag har det varit lite mulet, så vi avstod från strandutflykt. Anne har varit tvättmadam och Richard har varit trädgårdsmästare.

Happy Days Are Here Again.


RSS 2.0