Kos mm




Oslo på två dagar. Regn naturligtvis, men också solsken i form av kärlek och värme! Det var ljuvligt att få krama om Sarah igen och att hon fick visa oss delar av "sin stad". Grünerlökkas bohemiska atmosfär tilltalade naturligtvis Anne som bara var tvungen att inhandla dito basker...som även Richard klär i?

Fredagkväll dinerade vi på Sosialen som skulle ha en helt annan innebörd i Sverige och lördagsmiddag blev det på Fru i Hagen under Sarahs lägenhet. För övrigt vandrade vi runt i Majorstua och Vigelandsparken. Fikade länge och tillbringade sen kvällen med att se på filmer i Sarahs dator. Man orkar inte så mycket när man blivit gammal. Söndagen spöregnade det men vi hann med en promenad för att inspektera det nya operahuset. Speciell stil som säkert hade varit mer njutbar att se i solsken.

Tiden går väldigt fort, det märker man när man har kort tid på sig. Sorgset farväl men du kommer ju snart hem en snabbis Sarah!







Chipsträsket







Vi håller på att bli chipsmissbrukare. Det är hemskt att ha fastnat i detta träsk. Troligtvis har chipsföretagen börjat blanda i knark vid tillverkningen. Men i så fall tycker vi att de skulle gå ut med detta på ett mycket ärligare sätt. Kalla det för Sourcream and hash eller Dill and cocaine i stället för använda de falska varudeklarationer som de kör med nu. Cream crackers får naturligtvis en helt ny innebörd?

Annars har det varit en fest- och arbetshelg. Anne var på fest med tjejkompisarna i går kväll. Två spydde och femton dog. Typ. Å så var det dildovisning, förstås. Men idag har vi röjt på altanen, skördat kryddor och satt lökar i rabatten ner mot ån. I ett anfall av civil olydnad slet Richard upp hälften av de vidriga marktäckande buskarna.

Ikväll har vi ätit en osannolikt god kyckling- och svamppaj med sallad. Nu är vi trötta, men nöjda med det vi har uträttat idag. Och på onsdag åker Richard till Lund, sedan åker vi till Oslo på fredag för att hälsa på vår älskade Sarah. Det ser vi verkligen fram emot!



RSS 2.0