Väntat besök





I tisdags var Adam, Bruno och Monica på snabbesök på Gävle strand. Som tur var gjorde regnet ett tillfälligt uppehåll och vi kunde sitta ute en stund. Det var otroligt kul att få träffa Adam igen – vad fort han växer! Nu är det lätt att lura honom att skratta och man får riktig ögonkontakt. Stark är han också. Synd bara att de kunde stanna så kort tid, men vi hoppas träffa dem igen på hemvägen från Frankrike.

   

Sista helgen i maj


Det började med vanlig tågväntan. Det var tänkt enligt tidtabell att Ylva skulle anlända ca 15.30 men tåg är tåg och hon kom kl 18.00. Vi grillade för det var fantastiskt väder. Sen blev det film innan vi gick till sängs relativt tidigt...

Lördag, lika vackert väder. Richard var rondjour så Ylva och jag tog en promenad till stan. Eftersom hela stan är uppgrävd insåg vi att det förmodligen var trevligare att ta en öl hemma på altanen än på en krog på stan – därför gjorde vi det. Båttrafiken var livlig.

Fixade lite med maten innan resten av vänninorna kom vid 18-tiden. Vi serverades drinkar av kiltklädd Richard innan vi intog den kalla buffén. Skrattade gott åt nya händelser och gamla minnen innan vi tvingades ut på krogen. Hur kul var det? Jo som förväntat – trist. Varför ät det alltid mycket trevligare hemma innan man drar iväg? Söndag – lika hett. Njöt av sol hela förmiddagen innan Ylva och jag tog Cittran mot Hällefors.

Jag har köpt en snygg regnrock som jag provade under en kort promenad - då blev det sol!!!






RSS 2.0