Burns night





Och så var det dags att fira den skotska nationalskaldens 250 års jubileum på Alderholmen. Det blev Burns Night Supper med många traditionella ingredienser och inslag. Till förrätt haggis och Orkney Clapshot, sedan var det laxgryta och till dessert blev det Typsy Laird. Och naturligtvis whiskey, tal och säckpipemusik. Stämningen var hög från början men blev högre ju längre kvällen led – kan det ha haft med alkoholkonsumtionen att göra? Kvällen blev helt enkelt fantastiskt lyckad och det vill vi tacka våra underbara gäster för! Men vi saknade flickorna från Stockholm – krya på dig Biggan!



Kommentarer
Postat av: sarah

haha men mamma & richard. ni är så ful ibland:P



ser ut som ni hade kul iaf.. hade varit roligt att vara med er!



puss på er

2009-01-25 @ 19:02:28
Postat av: Erik

Tackar för en mycket trevlig tillställning med god mat och dryck...

Trodde "haggisen" skulle vara...ja ni vet.. Men det var riktigt gott trots fårmage innehållande diverse inälver så som lunga, lever, njure och vad det kunde tänkas innehålla mer för gosaker ;o)



Erik & Annelie

2009-02-04 @ 17:53:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0