Nyår







Det har varit ett kallt och snöigt nyår i Gävle. Tur på sätt och vis, eftersom vi hade lovat John och Maureen snö och kyla. De kom till Arlanda dagen före nyårsafton och på nyårsafton kom Bruno och Adam, så det var fullt i huset. På nyårsaftons eftermiddag promenerade vi in till stan för att se på fyrverkeriet kl 16 och när vi kom hem blev det glögg.

Vi skjutsade Bruno och Adam till Arlanda på lördag och det var tur att Bruno inte behövde checka in sig själv, sonen och komplicerat bagage helt ensam, eftersom SAS markpersonal var ännu surare och ohjälpsammare än vanligt. Men resan gick tydligen bra, för de kom hem till Monica och Århus som planerat. Pga vädret var bilresan hem från Arlanda var ungefär lika obehaglig som SAS-personalen. Men på kvällen kom Sven och Anna Karin på middag och det blev en oerhört trevlig kväll.....

Igår - tisdag - åkte John och Maureen vidare till England. Arlanda igen. Totalt har det varit tre resor dit tur och retur på en vecka. Men kul att de kom och kul att vädret blev som på beställning.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0